Internet Of Things

De Voordelen van het Gebruik van Internet van Dingen

"Het internet van de dingen" is het nieuwe modewoord in de wereld van de elektronica en het is allemaal over de kracht van het internet. Wat is "internet van dingen"? Is de continue verbinding tussen elektronische inrichtingen, die konden ze gemakkelijk te communiceren via een datanetwerk.

Wanneer een apparaat praat met een ander apparaat, of vice versa, zijn er elektrische componenten betrokken. De gegenereerd op basis van deze gesprekken gegevens worden verzonden via het internet. Via een datastroom, kunnen deze elektronische componenten met elkaar communiceren via verschillende protocollen. Dit creëert een interconnect van verschillende netwerken die internet van dingen wordt genoemd.

Er zijn vele voordelen van aansluiting op uw elektronische apparaten via internet van de dingen. Met de technologie van het bevorderen van elke dag, kunt u internet van de dingen om je opgeslagen gegevens en de toestellen en apparaten die u hebt weer terug te communiceren naar je met behulp van de nieuwste protocollen op te slaan gebruiken. Deze toestellen en apparaten zouden dan reageren op uw commando's en je kunt ze verbinden beter te werken.

Met deze perfecte technologisch systeem, kunt u uw toestellen en apparaten te besturen met je stem, en zou er geen hardware te maken over. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bovendien kunt u zelfs een beeldscherm al deze toestellen en apparaten op afstand van overal in de wereld. Van de veiligheid van uw huis, kunt u controleren op uw koelkast of lichtschakelaars.

Het internet van de dingen kan nuttig zijn op vele manieren; er is echter ook toegepast in sommige gevallen waar privacy betreft. In veel huishoudens, zijn er camera's en andere apparaten in en om het huis geïnstalleerd. De meeste mensen niet echt weten wat deze apparaten daadwerkelijk kan doen. Ze kunnen denken dat ze alleen maar het installeren van bewakingscamera's voor beveiligingsdoeleinden, maar ze daadwerkelijk kan worden gebruikt om te spioneren op uw activiteiten en persoonlijke gewoonten.

Wanneer u kopen of ontvangen als belangrijke draadloze gadgets of andere apparatuur, is er een kans dat de eigenaar zal worden het bekijken van wat je doet. Deze gadgets hebben sensoren die kunnen opnemen wat u aan het doen zijn rond het huis of zelfs buiten. Met een internetverbinding, het is gewoon een kwestie van het sturen van een e-mail of een SMS-bericht van uw smartphone om toegang te krijgen de opname.

Een groot probleem dat moet in dit artikel worden besproken is voor uw veiligheid. Je moet weten wat de bedrijven kunnen doen als uw netwerk wordt doorbroken door iemand die de tracking device is geïnstalleerd.

Een ander belangrijk aspect is dat de toestellen en apparaten die het internet van de dingen te gebruiken in staat om in real time te communiceren met elkaar zullen zijn. Het netwerk wordt niet beperkt door tijdzones en kan zelfs worden gebruikt voor lange afstanden. De stem signalen die reizen tussen twee apparaten zullen onhoorbaar voor de mens.

Het is zo makkelijk om het internet van de dingen ook gebruiken. U kunt elk apparaat dat een Wi-Fi-netwerk of soortgelijke dienst heeft tot uw computer aan te sluiten. Door het gebruik van hetzelfde Wi-Fi-netwerk, zal de apparaten in uw huis automatisch te detecteren en met elkaar te verbinden, waardoor zij in staat om de gegevens in real time te sturen.

Als u zich zorgen over de gegevens die worden gelekt, dit is volledig vals. Deze datapakketten worden versleuteld en kunnen niet worden ontcijferd door iedereen. Ze worden uitgezonden in de heldere en kunnen niet worden onderschept en misbruikt.

De gegevens kunnen ook worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden. Wanneer u zich aanmeldt bij uw account op Facebook, zal je bewegingen automatisch gevolgd en dit is essentieel om identiteitsdiefstal te voorkomen. Veel mensen realiseren zich niet het belang van het internet van de dingen, omdat ze niet over de juiste kennis van hoe het werkt.

Je moet altijd voorzichtig te zijn wanneer u het internet gebruikt. Hou er rekening mee dat u uw eigen digitale misdaad detective, en het zou makkelijker om uit te vinden als u wordt online gevolgd worden.