Wat Zijn De Verschillende Types Van Elektrische Kasten?

Elektrische behuizingen voor elektronische verwijzen naar een stuk modulaire constructie omsluit en beschermt elektrische apparatuur. Er zijn drie hoofdcategorieën: de metalen of stalen behuizing, de houten behuizingen en de textiel behuizingen. Al deze zijn bedoeld om een ​​aantal specifieke normen en veiligheidseisen voldoen.

Elektriciteit Behuizingen

Afsluitingen metaal zijn de meest populaire vormen behuizing. Dit zijn zowel sterk en duurzaam, en zijn het type het meest gebruikt in de verwerkende industrie zoals telecommunicatie, data-opslag, medische apparatuur, computers, digitale apparatuur, elektronische componenten, apparaten, digitale apparatuur, samenstellingen, en fabrikanten van medische apparatuur. De metalen behuizingen hebben een beschermende bedekking die voorkomt stof, vocht, mechanische belasting, en het effect van schade aan de elektronische componenten, en verschaft tevens een voorziening voor elektrische verbindingen te maken.

Een houten omheining is de tweede meest populaire vorm van behuizingen. Het is sterk en stevig, en is populair bij mensen die te maken van elektronische componenten. Het biedt ook een isolerende bedekking over elektrische componenten. Ook is het gemakkelijkst behuizing te monteren omdat het kan worden ontworpen voor directe montage op een werkvlak zonder enige bevestigingsmiddelen of bouten.

Zoals je zou verwachten, is een textiel omhulsel meestal gemaakt van de stof, en staat bekend om zijn lichte gewicht, flexibiliteit en veelzijdigheid. Hiermee elektriciteit vrij stromen, en voor draden gemakkelijk worden bevestigd aan het oppervlak. Deze types van behuizingen wordt veelvuldig gebruikt in industrieën die veel verschillende elektrische apparaten te gebruiken en waarin sprake is van een grote hoeveelheid vocht aanwezig.

Deze behuizingen zijn populair voor zowel de kantoren en woningen, omdat ze zijn licht van gewicht, draagbaar, en zorgen voor een barrière tussen mensen en hun computers en andere draagbare elektronische apparaten. Wanneer het omhulsel is vervaardigd uit weefsel, kan het gemakkelijk worden losgemaakt en uitgevoerd of afgenomen van een tafel op een bureau.

Behuizingen bieden een aantal voordelen voor iedereen operationele high-powered elektronische apparatuur. Bijvoorbeeld, ze helpen om schade als gevolg van schadelijke ultraviolette stralen van de zon te voorkomen. Ze voorkomen ook de schadelijke trillingen die kunnen optreden bij onderdelen van de uitrusting worden achtergelaten in een afgesloten ruimte voor een lange periode van tijd.

Voor mensen die high-powered apparatuur in huis te bedienen, elektrische schakelkasten zijn belangrijk voor de elektronica te beschermen tegen de elementen, of vochtigheid, vocht of chemicaliën, en de harde vloerbedekking die kan worden gevonden in een huis. Ze zijn ook nuttig voor bescherming tegen diefstal, vandalisme en inbraken. Voor een persoon om een ​​behuizing te gebruiken, moeten zij een speciale training te voltooien die covers installatie, het onderhoud en de vervanging van deze behuizingen.

Behuizingen zijn niet geschikt voor alle types van elektrische apparatuur. Soms worden behuizingen niet gemaakt om stress te weerstaan ​​in commerciële toepassingen, zoals; lassen, solderen, en reparatie.

Geaarde apparatuur materiaal dat is ingekapseld in een behuizing of omhulling die naar buiten open is. Het kan erg moeilijk om in of uit te schakelen, maar dit komt omdat de mechanische componenten volledig worden blootgesteld aan mogelijke schade. Wanneer geaarde apparatuur wordt gebruikt, worden de draden omsloten in een metalen doos die is opgebouwd rond de elektrische componenten.

De voeding kan worden verbonden met de behuizing door middel van een elektrisch snoer. De elektrische componenten binnen het huis kan worden beschermd tegen mechanische beschadiging.

Geaard behuizingen en huisvesting zijn zeer populair bij mensen die gek zijn van het werken in hun garages of workshops. Terwijl het algemene publiek gebruik een wand stopcontact, de meerderheid van de mensen geen toegang tot een stopcontactschakelaar vanwege de ligging en de kosten verbonden aan één.

Het is ook gebruikelijk voor mensen om een ​​nabijgelegen lage voltage stopcontact gebruiken als hun bron van macht, omdat het gemakkelijker is om te installeren, handiger, en bespaart ruimte. Deze types van elektrische behuizingen zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten en vormen en materialen om te passen bij de stijl van de levensstijl van een huiseigenaar.