Het ontwerpen van Zonnepanelen en Terug Rotary Meter Gebruik van de Beste Factoren om de Efficiëntie te verbeteren

Een Back Rotary Meter is een apparaat dat meet de rotatiesnelheid van een materiaal als het beweegt over een oppervlak. Dit is zeer belangrijk bij het bepalen of een zonnepaneel of zonnecel zal werken. Het is al tientallen jaren voor het meten van de wrijving tussen een bewegend object en het oppervlak dat het reizen over. Het werd gebruikt om toerental van een materiaal gemeten, zodat de olie- en gasindustrie efficiëntere auto's en treinen kunnen produceren.

Terugdraaiende Meter

De uitvinding van deze inrichting veranderde de manier waarop we bouwen huidige elektrische auto's en treinen door de hoeveelheid van materiaal voor de gehele zonnepaneelsamenstel. Het verminderde ook de hoeveelheid ruimte die ze nodig hebben. Vandaag kunnen we een zonnepaneel dat een Incorporated roterende meter die neerkomt op ongeveer een kwart van de grootte van de vorige zonnepaneel heeft te krijgen.

De sleutel tot het ontwerpen van zonnepanelen die niet dit apparaat niet gebruiken, is het feit dat ze een loodvrije soldeer voor het direct bevestigen van de zonnecellen op de zonnepanelen. De leiding niet het soort wrijving die een lopende voorwerp zoals een wiel doet en creëert daardoor minder wrijving en minder warmteontwikkeling te maken. De combinatie van deze twee factoren, verminderde wrijving en minder warmteontwikkeling, vermindert de koelbehoefte van de panelen en de omvang van de totale zonnepaneelsamenstel.

In aanvulling op de beperkte omvang van de zonnecellen, de tijd van de dag waarop u een bepaald aantal watt aan energie wordt geproduceerd is bekend als de dag-time offset te zien. Dit is een andere factor die u moet zich bewust zijn van wanneer u het ontwerpen van uw systeem.

Er zijn veel manieren waarop u de Back Rotary Meter kunt gebruiken om de warmte-output van uw zonnepanelen te meten. Als u niet wilt dat de huidige verandering van de roterende meter die werkt op batterijen, kunt u een kleine ontvanger aan het andere eind van de meter. U kunt een voltmeter gebruiken om de spanning van theDC spanning van stralen van de zon te meten.

Met deze meter kunt u de spanning van de zonnestralen te zetten in een ampère en u kunt uw metingen te maken op basis van deze omrekeningsfactor. U kunt deze informatie aan de ingang panel dat de accu is aangesloten gemakkelijk overbrengen.

Terwijl het meten van de snelheid waarmee energie wordt door het zonnepaneel systeem dat wordt gegenereerd kan zeer tijdrovend zijn, is het zeer belangrijk voor het ontwerp van de batterij bank dat u uw metingen te maken op basis van de juiste factoren. Het is uw geld, dus verspil het niet proberen te maken feiten die verkeerd zijn.

Je moet nooit proberen om het tempo waarin de energie wordt geproduceerd door het systeem te verminderen. Dit zal alleen lager de efficiëntie van uw systeem. In plaats daarvan concentreren op hoeveel watt per vierkante voet bent u in staat om te produceren en of uw systeem werkt op zijn best op het moment van uw meting bent.