Veilig Beveiligd Systeem

Securmanager is een snel groeiende onderneming database management oplossing die gebruikers in staat stelt om centraal te beheren en te controleren data-opslag en toegang tot de gegevens in een gestructureerde indeling. Voor die organisaties die op zoek ten behoeve van de lock-vrije toegang tot en het onderhoud van gegevens, kan Securmanager een zeer voordelig product. Securmanager ondersteunt geavanceerde transactiebeheer en ondersteuning voor SC-HDFS transaction log winkels, virtualisatie voor vele soorten SC-HDFS datadiensten, data replicatie en archivering.

Securmanager

Sommige van de voordelen van de lock-vrije toegang tot de gegevens omvatten de mogelijkheid om te ontwikkelen en implementeren van veilige applicaties. Het maakt de bouw van beveiligde toepassingen die toetsbaar zijn, toetsbare code die transparant zijn, alleen toegankelijk door geautoriseerde gebruikers. Wanneer de transactie is uitgevoerd, alleen gebruikers die gemachtigd zijn in staat zijn om toegang te krijgen, of bekijk de resultaten. Deze transacties zijn zeer efficiƫnt en zorgen voor goede resultaten.

Duplicatie van data is een effectieve methode voor het overwinnen van database performance problemen en wordt gebruikt als dezelfde gegevens meerdere malen wordt opgeslagen. Hoewel het is een methode voor het verminderen van de hoeveelheid schijfruimte verbruikt door een database, is gevonden om de snelheid van transacties in bepaalde gevallen te verhogen.

Securmanager zorgt voor de beveiliging van Secure Communications en biedt ook Securcommunication technologie. Het heeft Secure Communication technologie, die is gebaseerd op multi-protocol-capable netwerken, TCP / IP en staat bekend als SVC (Secure Virtual Network). Het product van Securmanager biedt een platform voor veilige communicatie die bestemd zijn om te worden uitgevoerd door het gebruik van standaard TCP / IP-netwerken.

De Secure Communications helpt mobiliteit en schaalbaarheid van gevirtualiseerde, gedistribueerde en externe applicaties die zich niet op een centrale locatie. Securmanager biedt ook een breed scala van user interfaces voor het beheren van transacties en het verstrekken van een compleet beeld van alle standpunten data-opslag en transactie.

Securmanager heeft een uitgebreide oplossing waaronder Transaction Management en het genereren van rapporten.