De financiële sector van de wereldeconomie heeft grote hoeveelheden geld op het spel. Het geld wordt geplaatst in risicovolle ondernemingen en handelaren aandelen kopen en verkopen op de beurs of op de markten. Dit resulteert in een onstabiele situatie wat vaak leidt tot een ramp.

De regering is gekomen met regels voor vele financiële instellingen, die de hulp van de markt te stabiliseren. Het is de oprichting van agentschappen, die de markt en de krachten die betrokken zijn bij slechte activiteiten terug te betalen aan de overheid te reguleren.

De toezichthoudende instantie houdt toezicht op de handelsactiviteiten van de bank, de beurs en de banken. Zodra de handelsactiviteiten worden ontdekt, kan het de transacties te stoppen. Veel regels worden ingevoerd door de toezichthouders om de stabiliteit van de markt te garanderen.

De regering heeft de allereerste systeem van monitoring markt, die het beheren van het fonds gemakkelijker en efficiënter alsmede het verschaffen van effectieve asset management heeft geïmplementeerd. Om de prestaties van het fonds te verbeteren, managers moeten de asset allocatie te beoordelen en het uitvoeren van analytische studies over de verschillende risico's.

Sommige managers zou willen verschillende instrumenten te gebruiken om hun fondsen te beschermen. Maar ze moeten niet vergeten dat het belangrijkste doel van de fondsbeheerder is om meer geld te verdienen voor de beleggers. Als ze ervoor kiezen om af te wijken van deze doelstelling dan zullen ze meer geld verliezen.

Ook al heb je niet al je geld te verliezen, zelfs als u slechts een klein deel van uw geld te besparen, zal het verlies veel meer dan wat u opslaat zijn. Financiële risico serieus moet worden genomen en efficiënt worden beheerd.

.