Monumenten inspecteren met drones

Bij dronefotografie kan een inspectiemonument worden vastgelegd met een hoogwaardige camera. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat het erg belangrijk is om ervoor te zorgen dat de drone een duidelijk beeld krijgt van het monument.

Inspectie Monumenten Met Drone

De camera zal op het monument gericht moeten zijn en er mogen geen obstakels in de weg staan ​​om een ​​onbelemmerd zicht op het monument te krijgen. Het zal ook zo dicht mogelijk bij het monument moeten worden gericht, zodat het de best mogelijke kijkhoek heeft. Hoe dichter het bij het monument is, hoe meer details de drone kan vastleggen.

Bij het gebruik van een drone om monumenten te inspecteren zijn er verschillende zaken waarmee u rekening moet houden. Er is meestal veel detail dat moet worden vastgelegd op de dronecamera's, maar uiteindelijk is er één advies dat zal werken om de beeldkwaliteit te maximaliseren.

Probeer de camera altijd zo hoog mogelijk te plaatsen als u een zo goed mogelijke foto wilt maken. Dit betekent dat u altijd moet proberen om het binnen 3 meter van de structuur te krijgen, zodat er een maximale dekking is.