De inspecteurs zijn op zoek naar veiligheid en gezondheid kwesties die tijdens de bouw van het gebouw zouden kunnen ontstaan.

Inspecties kunnen ook worden gebruikt voor inspectie van de fysieke structuur van het gebouw. Deze inspecties zijn nuttig bij het identificeren van zwakke plekken in het gebouw dat zou kunnen leiden tot katastrofisch falen van het gebouw in de toekomst. Tijdens de bouw van het gebouw, deze inspecteurs ervoor te zorgen dat de gebouwen structureel klinken.

Andere inspecties dat de sanitaire inspecteur kan presteren tijdens de bouw zijn brand inspecties. Zij zullen metingen om te zien hoe veilig een structuur is en hoeveel risico's zijn er twee mensen. Inspecties van de bouw van faciliteiten en apparatuur zijn ook een onderdeel van deze functieomschrijving.

Het is niet ongewoon voor de sanitaire ingenieurs om een ​​deel van de noodzakelijke na de bouw af te handelen na een gebouw is voltooid. Nadat de apparatuur is geïnstalleerd en de installatie is voltooid, de sanitaire ingenieur is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat het gebouw voldoet aan alle bouwnormen. Dit geldt ook voor te zorgen dat het gebouw voldoet aan de veiligheid en gezondheid.

Als onderdeel van het bouwproces kunnen de sanitaire technicus gevraagd dergelijke controle uit te voeren. Als een inspecteur wil de eindcontrole van het gebouw uit te voeren, wordt de sanitaire ingenieur meestal gevraagd om een ​​blik op het gebouw opnieuw te nemen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan alle van de bouwnormen. Dit is een zeer belangrijke rol en ze zijn meestal een team van inspecteurs die in dit proces samen te werken toegewezen.

Bij grotere projecten zal de inspectie teams richten zich op bepaalde onderdelen van het project. Als de veiligheid of de gezondheid zijn geïdentificeerd, kunnen ze worden toegewezen om het probleem verder te onderzoeken. Deze inspecteurs zijn erg belangrijk en wordt verwacht dat een zeer grondig werk uit te voeren zodra het gebouw is voltooid.

Als een persoon werkt aan een bouwproject, is er altijd een inspecteur die is toegewezen aan hen. Deze inspecteurs zijn een grote aanwinst voor het bouwproces en leveren een belangrijke dienst. Zij een grote rol spelen om ervoor te zorgen dat het project veilig en correct wordt gedaan.

.