Kurkvloeren die zijn ontworpen voor commerciële gebouwen moet worden vermeden. Dit soort vloeren zijn niet waterbestendig en hebben meer kans om te kraken en geven een onaangename geur.

Wanneer u corkfloors hebt geïnstalleerd, kunt u er zeker van dat er niets aan de hand zal zijn, omdat de wateropname proces zal helpen om waterdicht. Het is ook zeer gemakkelijk te reinigen, ook al is het soms moeilijk kan zijn om een ​​voegmortel te gebruiken op keer.

Kurkvloeren kan onafgewerkt worden overgelaten of geverfd, afhankelijk van de look die u gaat voor. Het is meestal gemakkelijk om de vloer met behulp van hout kit verf.

Kurkvloeren kan duur zijn, en je moet een aannemer die ervaring heeft met het installeren van hen vinden. De tijd voor ze te installeren is afhankelijk van de hoeveelheid vloeroppervlak dat moet worden gedekt.

Kurkvloeren kan in een verscheidenheid van verschillende patronen worden geïnstalleerd. De meest voorkomende ontwerp heet een vierkante vloer. Dit is vooral populair in kantooromgevingen.

Vloeren in de keuken zijn ook gemaakt met kurk. Dit type vloer is duurzamer dan elke andere soorten vloeren, en het is zeer eenvoudig te reinigen.

Het type installatie dat u gebruikt, hangt af van hoe veel gebieden zullen worden gedekt door de vloer. Als u op zoek bent om het te hebben in een grote open ruimte als een grote eetkamer geïnstalleerd, kunt u gemakkelijk doen met een rubberen mat onder het tapijt naar de verdiepingen van bewegen terwijl ze worden geïnstalleerd te houden. Als je gaat naar een gebied met twee of drie niveau's te dekken, kunt u ofwel de vloer door dezelfde aannemer die deed de begane grond, of laten installeren door een andere aannemer die gespecialiseerd is in kurkvloeren geïnstalleerd.

.