Als de database die uw website host, met een wachtwoord is beveiligd, moet u nu de wachtwoorden op uw website wijzigen. Als de database die u gebruikt niet met een wachtwoord is beveiligd, moet u mogelijk een eigen wachtwoordsysteem ontwikkelen of een derde partij inhuren om dit voor u te doen.

Een ander ding waar u zich zo snel mogelijk op moet concentreren, is het upgraden van alle applicaties die u op uw website gebruikt. U moet er altijd voor zorgen dat uw website altijd op een beveiligde server draait en die is bijgewerkt met de nieuwste patches en updates.

Veel experts raden u aan om regelmatig een website-beveiligingsaudit uit te voeren om nieuwe kwetsbaarheden te detecteren en deze onmiddellijk te patchen, zodat uw website veilig blijft, wat er ook gebeurt in de wereld. Dit geldt met name voor websites die vaak worden gebruikt en waar een groot aantal gebruikers toegang toe heeft.

Voordat u begint met het uitvoeren van een beveiligingsbeoordeling, moet u eerst uw site beoordelen. Als er gebieden zijn waar u mogelijk verbeteringen nodig hebt, kijk dan naar deze gebieden en bepaal welke delen van de site het meest kwetsbaar zijn, en begin vervolgens met het uitvoeren van uw eigen website-beveiligingsaudit.

De Varonis-website biedt ook een online tool die u kunt gebruiken om de beveiligingsaudit van uw website uit te voeren. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar details invoeren en de tool analyseert uw website en geeft u aanbevelingen en stappen die u kunt nemen om eventuele geïdentificeerde problemen op te lossen.

Een website-beveiligingsaudit is belangrijk omdat het helpt om de veiligheid van uw website te bewaken. U kunt de Varonis-tool gebruiken om snel alle gebieden te identificeren die onmiddellijke aandacht nodig hebben. zodat u geen tijd of geld verspilt aan het repareren van dingen die echt niet hoeven te worden opgelost.

Een website-beveiligingsaudit is vaak de beste optie omdat deze kan helpen bij het identificeren van mogelijke beveiligingsrisico's die niet worden opgemerkt tijdens het ontwerp en de ontwikkeling van uw website. U kunt ook wijzigingen aanbrengen in het ontwerp en de implementatie van uw website om het te verbeteren zonder de kosten van een volledig ontwerp- en ontwikkelingsproject.

.