De Amerikaanse overheid is de oudste nog werkende samenleving in de wereld. Een milieu-administratie zou een sterke stem voor het milieu, terwijl het geven van het publiek een stem in hoe die omgeving moet worden beheerd.

De Environmental Administration kan putten uit veel van de middelen van andere instanties, maar heeft een unieke stem die van de diensten van andere instanties niet vereist. Als een milieu-administratie, zou de National Park Service een evenwichtige portfolio van middelen en deskundigheid beschikken.

Park Service is een mooi voorbeeld van een milieu-management team met een stem. Het is sterk aan het beheer van haar budget, zozeer zelfs dat het hoofd van de National Park Service werkt nu voor de National Park Service.

Een van de verschillen tussen een milieu-administratie en een Park Service is de informatie die Park Service biedt ten behoeve van het grote publiek. Een Environmental Administration heeft een gedetailleerd verslag van de voordelen van een verordening, maar dat is niet het geval met de Park Service.

Omdat de Park Service dient het Amerikaanse publiek, het is een van de weinige bureaus die de informatie die de afdeling Milieuvergunningen Het management moet kunnen bieden. De rol van de National Park Service is de gezaghebbende stem van het milieu, het informeren van het publiek over de vele aspecten van milieubeheer.

De divisie Environmental Management mag dan klein zijn, maar de National Park Service heeft de hulp. Toen we missies van beide agentschappen te vergelijken, realiseren we ons dat hun missies zijn verschillend en dat de twee agentschappen zijn gewoon anders genoeg om een ​​gat in hun missie te creëren.

Vanwege deze verschillen, is het een goed idee om te overwegen welke van de twee milieu-management is het beste voor uw kantoor. Veel bedrijven hebben te kiezen tussen deze twee functies, en hoewel ze kunnen beide bieden hetzelfde niveau van de dienstverlening, zijn er verschillen tussen de twee omgevingen die een milieubeheersysteem beter zou kunnen maken geschikt is voor uw kantoor.

.